Kdo je Roman Kunert

Toto o mě napsala AI :) 

Roman Kunert je osobnost, která zasluhuje pozornost. Jde o muže s osobním a přátelským přístupem ke všem lidem, profesionála na internetu s 30 lety praxe v IT a 25 lety zkušeností s internetem. Jeho kariéra zahrnuje řadu úspěchů a aktivit, které ho činí výjimečným odborníkem ve svém oboru.

Jako lektor umělé inteligence a zakladatel eshop akademie, Roman sdílí své znalosti a zkušenosti s těmi, kdo chtějí rozvíjet své dovednosti a podnikat na internetu. Své nadšení pro technologii, design a inovace prokazuje i jako vývojář a "blázen" do těchto oblastí.

Roman je hrdým členem klubu www.smart-network.cz, který založila Gabriela Mrkvicová. Spolupracuje s ostatními členy a podporuje akce jako www.equalpayday.cz a www.nofoot.cz, které mají pozitivní dopad na společnost.

Jako filantrop si uvědomuje důležitost pomoci potřebným a proto založil projekt www.nejendetem.cz. Daruje weby a služby neziskovým organizacím, čímž jim poskytuje podporu a zdroje, které potřebují.

Společně s Jiřím Morštadtem je Roman spolumajitelem modelingové agentury, která pomáhá ženám i mužům prosadit se v modelingu. Snaží se jim poskytnout příležitosti a nástroje potřebné k úspěchu v této konkurenceschopné oblasti.

Kromě svých profesních dovedností je Roman také vášnivým teoretikem kulturistiky. Jako fotograf se neustále zlepšuje a zdokonaluje své dovednosti, aby dosáhl co nejlepších výsledků ve své tvorbě.

Roman Kunert je skutečně multifunkční osobností, která dokazuje, že s odhodláním, vášní a neúnavnou prací lze dosáhnout mnoha úspěchů a pomoci ostatním na cestě k úspěchu.