Dnes jsme dokončili další 4 ulice

Musím uznat že mi tento projekt pražských ulic dal zabrat víc, než jsem čekal :)   http://www.prazskeulice.cz/spustene-projekty    

Ale jako vše, i toto potřebuje čas. Snažíme se být kreativní, když jsem viděl že jména jako www.vaclavske-namesti.cz a nábřeží, www.slovansky-ostrov.cz .. to vše je volné, napadlo mě s Petrem, kolegou, že bychom mohli udělat projekty, které budou designově krásné, na mobilním zařízení skvělé, oslovíme firmy v tomto projektu, tj kdo sídlí na této adrese, a s nimi navázat obchodní spolupráci.

Vidím to že tento rok jsme weby naprogramovali, nasadili, napojili na Google Analytics, vytvořili napojení na 60 deníků měst, což budeme na www.praha1online.cz a další napojovat za měsíc, a poté projekt předávám svému týmu, aby se začal zobchodovávat.

Vidím zde potenciál nejen pro nás, ale i pro partnery, když se už bude s firmami komunikovat, oni se dívají "kde jsou a buoud na webu" a vidí partnery, kteří mohou těmto tisícům firmám nabízet služby už také jako partner.

 

jen nápad :) časem se obchodní aktivity nabalují a co dnes ani nemyslíme, zítra po schůzce s klientem může být vše jinak, nové nápady, propojení.. 

Pokud jste ambiciózní a rádi byste s námi touto cestou šli, oslovte mě, za schůzku nic nedáme a každému, s kým se setkám, dávám jako dárek vždy ať se domluvíme nebo ne poukázku na PR podporu na všech denících na 3 měsíce zdarma, jen bonus.